Notícies

Blog

CONVENI D'ATENCIÓ PODOLÒGICA A PERSONES EN SITUACIO DE VULNERABILITAT SOCIAL

sep. 15 2015

Benestar Social i Família signa un conveni amb el Col·legi Oficial de Podòlegs per a l'atenció a persones en situació de vulnerabilitat social.

El programa ofereix atenció podològica de manera gratuïta o a preus reduïts i la presten col·legiats voluntaris.

http://www.gencat.cat/big/img/692/BIG_692304014090915_00.jpg

La vicepresidenta i consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, i el president del Col·legi Oficial de Podòlegs de Catalunya, Josep Manel Ogalla, han signat un conveni de col·laboració per a l’atenció podològica a persones en situació de vulnerabilitat social.

 

 

El context socioeconòmic i laboral dels últims anys ha provocat que hi hagi persones que han patit una baixada important dels seus ingressos i que tenen dificultats per cobrir les necessitats bàsiques d’alimentació, habitatge, així com de protecció de la salut. En aquest sentit, el Col·legi Oficial de Podòlegs de Catalunya ha organitzat entre els seus col·legiats un programa voluntari d’atenció a les persones que, per trobar-se en situació de vulnerabilitat social, no poden accedir als serveis de podologia.

 

La reducció del preu o la seva gratuïtat la determinen els EBAS (Equips Bàsics d’Atenció Social) en funció de la situació personal i el pla d’intervenció que hagin acordat. Se’n poden beneficiar les persones que es troben en una situació de risc d’exclusió que, degut a la manca de recursos, no poden accedir a aquests serveis en les mateixes condicions que ho fa la resta de la població.

 

El Departament de Benestar Social i Família valora molt positivament aquesta proposta del Col·legi i participa activament d’aquesta iniciativa privada perquè arribi a totes les persones que ho necessitin arreu del territori català.

Total: 0 Comment(s)