Comissió d'Intrusisme

Comissió d'Intrusisme

En qualsevol denuncia sobre intrusisme que envieu al Col·legi, es mantindrà sempre l’anonimat del denunciant, el Col·legi es el responsable de la denúncia o dels diferents actes realitzats enfront el possible intrusisme professional.

⇒Descarregar formulari de denuncia d´intrusisme     ⇒Formulari en PDF     

Us agraïm la vostra col·laboració per lluitar contra l´intrusisme.

Podeu fer les vostres consultes, demandes i o aportacions a aquesta Comissió a través del mail   podocat@podocat.cat o per la Finestreta Única > Contacte intern. Us agraïm per avançat la vostra col·laboració per millorar el nostre Col·legi.

 Integrants de la Comissió:

Xavier Ruiz Tarrazo
Mar Caballeria Cortés
Manel Pérez Quirós

És funció i voluntat de la Junta de Govern del Col·legi actuar contra l’ intrusisme i és amb la col·laboració de tot el col·lectiu que podrem tirar endavant aquesta important tasca.
 
Us demanem que contacteu amb el Col·legi per qualsevol dubte que tingueu i us animem a fer notificació dels possibles casos d’intrusisme que detecteu, ja que és en bé de tot el col·lectiu de podòlegs i també de la ciutadania, a la que els podòlegs oferim un servei sanitari i assistencial de qualitat.
 
Els col·legiats que tinguin sospita d’un possible cas d’intrusisme, poden adreçar el següent formulari amb totes les dades de que disposin al Col·legi, que en farà seguiment de cada cas mitjançant la Comissió d’Intrusisme.
 
És necessari el màxim nombre de dades que el col·legiat/da pugui aportar per tal de facilitar la tasca d’adreçar la denúncia del Col·legi a les persones o empreses que puguin estar envaint les capacitacions professionals dels Podòlegs/es.